Szemészeti könyvtár


Nyitólap » Általános információk » Schulek Vilmos Szemészeti Könyvtár Schulek Vilmos Szemészeti Könyvtár Szolgáltatások: A könyvtár kölcsönzési szolgáltatását csak a klinika munkatársai vehetik igénybe, szemészeti könyvtár szakdolgozatukhoz, kutatómunkájukhoz a hallgatók is kölcsönözhetnek referenciaszemély felelősségvállalásával, illetve a könyvtár könyvtárközi kéréseket is teljesít.

A könyvtárban lehetőség van fénymásolásra, szkennelésre a hatályos szerzői jogi szabályozás figyelembevételével, PhD dolgozatokba, szakdolgozatokba és rektori pályamunkákba csak betekintést biztosítunk, azokról helyreállított látomás templom formában nem készíthető másolat.

szemészeti könyvtár az oszteopata javíthatja a látást

A könyvtárban a felhasználók rendelkezésére áll egy internet elérhetőséggel ellátott számítógép, melynek segítségével használhatóak az adatbázisok, illetve önálló kutatómunka végzésére is alkalmas. A könyvtár ezenkívül reprezentatív helyszínt biztosít szemészeti könyvtár klinikai rendezvényeknek, megbeszéléseknek, előadásoknak.

Gyűjtemény: A könyvtár gyűjteményének integrált könyvtári rendszerben történő feltárása tavaszán indult meg.

szemészeti könyvtár lehetséges-e az ültetett látás helyreállítása

A könyvtár állománya több mint kötet szemészeti tárgyú könyvből és tételt meghaladó bekötött folyóiratból áll, melyek mellett a kurrens folyóiratok is megtalálhatóak. A könyvtár ezenkívül gyűjti a hallgatói szakdolgozatokat, PhD dolgozatokat és rektori pályamunkákat is.

szemészeti könyvtár látásvizsgálat presbiopia

A könyvtárról: Schulek Vilmos ban pénzalapot hozott létre azzal a céllal, hogy támogassa a Szemészeti Könyvtár működését, így erre az időpontra tehető a könyvtár megalapítása.

Viszont a könyvtár hivatalos nevét csak később nyerte el.

szemészeti könyvtár ha a látás kevesebb, mint egy

Grósz Emil professzorságának idejére tehető a könyvtár Schulekről való elnevezése, viszont ez hivatalosan csak ban történt meg. A könyvtár magában foglalja az I. A könyvtár két helyiségből áll, bútorai műemléki jellegűek, melyek a Mária utcai Klinika as eredeti bútorzatából származnak és természetesen gondos felújításon estek át.

szemészeti könyvtár javult a látás a testmozgással

A kisebb helyiség egyfajta Schulek-emlékszoba, melyben Schulek Vilmoshoz kötődő díszoklevelek tekinthetőek meg.