Zseblámpa kezelés, Select country and language


Szinte minden háztartásban vannak zseblámpák. Vesz anélkül, hogy gondolkodna rajta. Ha az áramellátás megszakad, gyorsan megtalálhatja a hibás biztosítékot, a sztrájk lefolyását mosogatógyorsan kéznél van a megfelelő világítás.

Rendkívül praktikus, igazi mindenes, multifunkciós eszköz, ami használható fejlámpaként, vagy a tartozék fejpántból kipattintva zseblámpaként is. Ez a kompakt, derékszög felépítésű lámpa egy harmadik generációs MCC töltővel rendelkezik, ami 1.

Olight S1R II tölthető zseblámpa bemutató és teszt Újdonság a foncsor tetejére épített infravörös távolság szenzor, mely védelmi funkciót tölt be.

zseblámpa kezelés

Közeli tárgy érzékelése esetén a fényerőt automatikusan a legkisebbre veszi vissza. A mágneses töltőplatform nem sokkal nagyobb, mint egy pénzérme.

zseblámpa kezelés

A töltőkábel USB csatlakozóban végződik, így szinte bárhol tölthető számítógépről, zseblámpa kezelés USB-s szivargyújtó csatlakozóról, vagy mobiltelefon hálózati adapterrel. A lámpa végét elég csak közelíteni a mágneses töltőplatformhoz, ami a mágnesnek köszönhetően egy pillanat alatt feltapad rá.

zseblámpa kezelés

A töltési folyamatokat a töltő zöld és piros fénnyel jelzi. A Perun használható zseblámpaként, illetve fejlámpaként is kényelmes viselet a szettben lévő fejpántra szerelve.

zseblámpa kezelés

Bejegyzés navigáció Fejlámpaként használva zseblámpa kezelés zseblámpa kezelés könnyedén elforgatható a szilikon gumi adapterben, így a megvilágítás szöge is beállítható igény szerint.

A tartozék övcsíptető használatával és a mágneses végkupak segítségével használható zseblámpaként is számos feladatra.

zseblámpa kezelés

A lámpa speciális es akkumulátorral működik. Ennek a pozitív oldalára a negatív pólust is kivezetik, mert így tudja közeli tárgy esetén tölteni a mágneses töltőtalp. A "hagyományos" kialakítású akkuval is működőképes, de ezeket az akkumulátorokat nem tudja tölteni a lámpa, ehhez külső töltő egység szükséges.

Jellemzők: - számos helyre rögzíthető a tartozék övcsíptető segítségével - zseblámpa kezelés teljesítmény, az MCC3 töltővel rendkívül rövid töltési idő - megbízható és tartós: automatikus fényerő csökkentés - magával ragadó élmény: kényelmes kezelhetőség és teljesen újra tervezett, jó zseblámpa kezelés tubus Paraméterek 1 db speciális Li-ion akku Felépítés Zseblámpa kezelés Lámpák üzemidő lm - lm : 2.