Tizedik szemlátás, Tizedik szemlátás. Kettős látás (Diplopia) tünetei és kezelése - HáziPatika


tizedik szemlátás

A küldetés eléréséhez 90 készségszintű illúzióra van szüksége. Keressen egy könyvet az Eredmények csarnokában.

Tizedik szemlátás

Keressen egy könyvet a Támogatási szobában. Keressen egy könyvet Middenben. Vissza a z Drevis Neloren laphoz. Részletes áttekintés Első lépések Ha elérte az Illúzió készség Ha egyszer ott találsz, keresse meg Drevis Nelorent, és kérdezze meg, tudhat-e többet az illúziók iskolájáról.

Szem / látás

Varázslatot fog adni neked, a Tizedik Szem látásához, és arra kéri, hogy keressen 4 könyvet az illúzió mesteréről. A könyvek csak a varázslati hatás alatt láthatók.

Rejtett könyvek Az első könyv az asztalon Arcaneumban. A külső gyűrű nyugati tizedik szemlátás.

  • Szem-, látás vitamin - Vitamin - Egészség Palace Webáruház - mokkaszarvas.hu
  • Hogyan lehet javítani a látást mínusz 6
  • Hogyan befolyásolja a fitnesz a látást
  • Látás és szürkehályog kezelés
  • Vízió mind a 100 videóhoz

Ugyanazon az asztalon, mint a "A vörös sas legendája" könyv. A második könyv megtalálható az Eredmények teremében.

A második emeleten a pad alatt. A harmadik könyv a hordón vagy annak mögött, a második emeleten, a Támogatócsarnok kamrájában. Ez a varázshelyiséggel szemben lévő szoba. Az utolsó könyv Middenben, az Atronach Kovács melletti asztalon található.

Szem/látás

A többi kötetet től is megvásárolhatja. Bugs Ha Drevis Neloren nem ad törekvést az illúzió készség Ez a parancs aktiválja a küldetést, vagyis a megfelelő bejegyzés megjelenik a naplóban, és a tizedik szem látás jelenik meg az illúzió szakaszban szereplő vizsgált varázslatokban P kulcs. A Drevis, amint tudod, a as, nem pedig a es szintű küldetést adja.

Gyere a as szintre, nincs szükség konzolra.

tizedik szemlátás

Ha a "Vörös sas legenda" könyv nincs az asztalon, akkor az "Az illúzió mestere" könyvet nem fogja megtalálni tizedik szemlátás asztalon. A padlón lesz az asztal mellett vagy az asztal alatt. Ezt olyan varázslatok használata okozhatja, amelyek vizuális effektusai tárgyakat tolhatnak el.

tizedik szemlátás

A küldetés szakaszai.