Látássérült infúziók, Entyvio, INN-vedolizumab


Az Egészségszövők című könyv célja, hogy interakciót hozzon létre a szülők és a gyermekek, valamint az orvosok, ápolók és a gyermekek között.

látássérült infúziók

Ezt erősítve a könyvet a kórház dolgozói adják át a gyerekeknek — mondta az MTI tudósítása szerint Korzenszky Klára, látássérült infúziók kórház klinikai szakpszichológusa az M1 aktuális csatorna műsorában. A fantáziavilág a gyerekeknek természetes, a könyv pedig ebbe az ismerős helyzetbe repíti őket, így könnyebb a várakozás és a nehéz helyzet elviselése is.

látássérült infúziók

Ismert és új történetek A könyvben ismert mesék, versek és dalok szerepelnek, de saját meséket is írtak bele. A Varázsfa mellékletekben a kollégákat mutatják be, ezzel is közelebb hozva őket a gyerekekhez.

látássérült infúziók

A könyv felelős kiadója a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója, Velkey György, a főszerkesztője Bese Nóra, a kórház kommunikációs vezetője. A meséket Korzenszky Klára és Szegleti Gabriella klinikai szakpszichológus, valamint az illusztrációért látássérült infúziók felelős Sorompó Anett, a kórház szociális munkása válogatta össze.

Ezért fontos, hogy a mobiltelefon helyett legyen egy könyv, egy kapaszkodó, ami átsegíti a nehézségeken az anyát és a szülőt a kórházi tartózkodás idején.

látássérült infúziók

A szakemberek abban is segítenek a szülőknek, hogy melyik mesét olvassák műtét előtt, rehabilitáció közben vagy akár egy égésbaleset után. A gyerekeknek nagy élmény felfedezni az őket gyógyító orvosok, ápolók fényképeit a mesekönyvben.

látássérült infúziók

Felelős Szülők Iskolája.