Látás szövettan. Agydaganat - Mire számíthat a beteg?


látás, mintha köd lenne

Impresszum Leírás: A tankönyvben a szövettani vizsgálati módszerek és a sejtnek, mint a szövetek építőelemének ismertetése után az alapszövetek látás szövettan következik, melyet a szervek, szervrendszerek mikroszkópos anatómiájának ismertetése követ. A bőséges képanyag részben mikroszkópos felvételek, részben színes vázlatok a szövettani részletek első látásra történő, vizuális megértését kívánja szolgálni, és egyben szövettani atlaszként is használható.

hiperópia betűtípus

Jelen kiadásban a szerzők tovább bővítették az apró betűs szakaszokat, részben az ismeretek elmélyítését szolgáló, más tárgyak felé utaló részletekkel szürke háttérrészben új elemként az adott szövettani struktúra klinikai vonatkozásainak a felvillantásával sárga háttér. A gyakorlati mikroszkópos munkában hasznos információkat tartalmaznak a kék hátterű apró betűs szakaszok.

hogy a foghúzás hogyan befolyásolja a látást

Ez a könyv elsősorban az egyetemi oktatás számára készült azzal a céllal, hogy az egészséges emberi szervezet mikroszkópos világába bevezesse az orvostanhallgatókat. Az első kiadás óta eltelt idő tapasztalata azt mutatja, hogy a könyvet szívesen forgatják szakbiológus- és állatorvostan-hallgatók, továbbá egyetemi oktatók is.