Látás audio


A műszaki fejlődés új típusú szolgáltatásokat és felhasználói élményeket tesz lehetővé. Jelentősen megváltoztak különösen a fiatalabb generációk nézői szokásai.

szem hegesedés kontaktlencse

Ugyan a fő televíziós képernyő továbbra is fontos eszköze az audiovizuális élmények megosztásának, számos néző állt át egyéb hordozható eszközre, és azon nézi az audiovizuális tartalmat. A hagyományos televíziós tartalom még ma is jelentős hányadot képvisel a naponta a képernyő előtt töltött időből.

konfliktus különböző nézőpontokból

Azonban egyre nagyobb a jelentősége az új típusú, például a felhasználók által létrehozott tartalomnak, és az új szereplők, többek között a lekérhető videót szolgáltatók és a videomegosztó platformok mára már megvetették a lábukat a piacon. Azóta az audiovizuális médiaszolgáltatások látás audio a televízió és az internetszolgáltatások folyamatos konvergenciája miatt jelentős és gyors átalakuláson esett át.

orosz író látása

E médiakonvergenciához a piaci fejleményeket tükröző és az online tartalomszolgáltatásokhoz való hozzáférést a fogyasztóvédelemmel és a versenyképességgel egyensúlyba hozó, aktualizált jogi keretre van szükség. Fontos információk.

sztereogramok a látáshoz mi ez