Fekete borotválkozás


központi látás

A három önállóan mozgó vágóegység minden arckontúrhoz idomul, és sima borotválkozást biztosít. Nagyszerű kezelhetőség A Braun jellegzetes pöttyös mintázatával ellátott, ergonomikus markolata könnyű kezelést tesz lehetővé még nedves fürdőszobai állapotok között is, vagy amikor folyó víz alatt kiöblíti a borotvát.

Középső trimmelő Könnyedén levágja a hosszabb és nehezebben elérhető szőrszálakat is. Beépített precízió A borotva hátulján található extra méretű precíziós nyíró ideális a szakáll vagy a barkó borotválkozás előtti pontos megformázásához.

Milanovich Domi Rémálom az építkezés? Van, akinek a gyantázás fekszik jobban, de van, akinek nincs kedve megvárni, amíg a szőrszálak elég hosszúak lesznek, és pepecselni sem szeret túlzottan, ezért inkább borotvát ragad. Igen ám, de az égető érzés, a kis piros pöttyök és a benőtt szőrszálak az ő életüket is alaposan megkeserítik.

MicroComb technológia. Több szőrszálat ragad meg és vág le a gyorsabb borotválkozás érdekében.

Szabaduljon meg az eperlábaktól és legyen bőre ismét ragyogó! Ne aggódjon: megmutatjuk, mit tehet ellene! Eperlábakról akkor beszélünk, amikor az eper magvaihoz hasonló, apró, fekete pöttyök jelennek meg a bőr felszínén. Mi sötétíti be a pórusokat? És ami még fontosabb, hogyan szabadulhatunk meg tőlük?

A nyíróegység minden mozdulatra több szőrszálat ragad meg és vág le, így gyorsabb a borotválkozás. A különbség észrevehető a többi borotvához képest, különösen a 3 napos borosta vágótesztje során.

látásra mit vegyen

Triple Action vágórendszer A szimmetrikus sziták és egy integrált középső trimmelő a bőrhöz fokozatosan simuló borotválkozáshoz. Minden mozdulattal hatékonyan nyírják egyszerre a hosszú és a rövid szőrszálakat is, és helytálltak még a háromnapos, nehezen nyírható borostával szemben is.

a vizuális látás az

Kiemelt tulajdonságok A három önállóan mozgó vágóegység minden arckontúrhoz idomul, és sima borotválkozást biztosít.

Egyetlen borotválkozáshoz 5 perces gyorstöltés is elég.

Borotválkozási Készlet | 4 részes | Polírozott

Ez azt jelenti, fekete borotválkozás leöblítheti és könnyedén megtisztíthatja a csap alatt. LED kijelző Jelzi az alacsony töltöttséget vagy az akkumulátor állapotát.

hogyan ne romoljon a szemem

Vezeték nélküli borotválkozás Soha fekete borotválkozás fogyjon el az áram. Automatikus alkalmazkodás a feszültségszinthez Az intelligens csatlakozóhoz jár egy automatikus — V-os feszültség-átalakító, így ha elutazik, a világon bárhol használhatja a Braun borotváját Szín.

  • Hogyan javítottam a látásfórumomon
  • Borotva Szettek | mokkaszarvas.hu
  • Fekete borotva - KENT borotválkozás - NEROLI Luxus Parfüméria
  • Mühle A német Mühle márkát egy háborús fogoly, Otto Johannes Müller ben alapította tőke, termelési létesítmények és anyagok nélkül, ám az optimizmus biztosan nem hiányzott.