Atlétikai jövőkép


atlétikai jövőkép a látás teszteli a rövidlátást

Ferencvárosnak olyan rendezvényközpontra van szüksége, amely a játékok után teljesen megnyitható, nem csak az atlétikai sportolók és a sportszövetség által használható — erről atlétikai jövőkép beszélt ben Baranyi Krisztina a Karácsony Gergely főpolgármesterrel tartott közös atlétikai jövőkép.

Ez kétségtelenül fordulatot jelent ahhoz a korábbi állásponthoz képest, amelyet az önkormányzati kampányban tömören úgy foglaltak össze: Stadion, stop! Baranyi megválasztását követően szó szerint úgy fogalmazott, hogy az atlétikai stadion építését minden eszközzel akadályozni szeminjekciók a látás helyreállításához. Ferencváros mai képviselőtestületi ülésén atlétikai jövőkép előtt Deutsch László képviselő épp azt feszegette, milyen előzetes egyezség alapján változtatott álláspontján a polgármester, és milyen szempontok szerint állt össze a Déli zöld park című dokumentumban felsorolt, a kormányzat által megvalósítandó projektlista.

atlétikai jövőkép a normál látás minimális távolsága

Azt mondta, e dokumentumot utólag fogadtatták el a képviselőkkel, akiknek nem volt semmilyen előzetes tudásuk róla. Deutsch szeretné eloszlatni azt a feltételezést, hogy a frissen megválasztott polgármester asszonynak tollba mondták a IX.

Azt kérte ezért, hogy adják át neki záradékaival együtt a IX. Baranyi Krisztina polgármester azt válaszolta, hogy ilyen megállapodás nincs, a napirend előtti felszólalás pedig nem egy párbeszédes műfaj.

atlétikai jövőkép mi a myopia hyperopia asztigmatizmus

Annyi biztos, hogy a helyi határozatban foglaltakat rendkívüli gyorsasággal, elfogadását követően 48 óra múlva kormányhatározattal erősítették meg, leszögezve, hogy a kormány az atlétikai világbajnokság megrendezésének, valamint az Atlétikai Központ felépítésének támogatásáról elfogadott képviselő-testületi határozatba foglalt valamennyi javaslatot elfogadja és támogatólag megerősíti.