Artelac szemcsepp


A korszerű összetétel miatt a szemcsepp jól tolerálható, tartósítószerektől és pufferektől mentes. A szemcsepp korszerű és innovatív, tartósítószer mentes többadagos rendszerben PMDF kerül forgalomba, emiatt könnyebben használható és biztonságos Nedvesíti a szemet.

Biztosítja a könnyfilm mindhárom rétegéhez szükséges összetevőket, száraz szem érzés esetén javítja a szemfelszín nedvesítését. A szem felszínén maradva erőteljes nedvesítést biztosít a tünetek azonnali és tartós enyhítése érdekében.

látomás 1 5 hány sort lát a rövidlátás elutasítja a szemgyakorlatokat

Szemszárazságot okozhatnak a következők: külső tényezők, pl. Ne alkalmazza ezt a készítményt, ha túlérzékeny bármelyik összetevővel szemben.

Alkalmazás: nedvesítő artelac szemcsepp Milyen szer az Artelac TripleAction? A szemcsepp korszerű és innovatív, tartósítószer mentes többadagos rendszerben PFMD kerül forgalomba, emiatt könnyebben használható és biztonságos.

szemgyulladás és homályos látás oszteopata és látás

A felnyitást követően 6 hónapig használható. Mire használható az Artelac TripleAction?

a glaukóma helyreállítja a látást mind a látásról és annak kezeléséről

Az Artelac TripleAction nedvesíti a szemet. Mikor kell az Artelac TripleAction-t használni? Az Artelac TripleAction-t a természetes könnyfilm összetétele inspirálta.

  • Ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg gyógyszerészét, orvosát, szemorvosát, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.
  • Tudta-e Ön?
  • Artelac CL műkönny 10 ml

Természetes nedvesítő hatású hialuronsavat tartalmaz nátrium-hialuronát formájábanamely az egészséges emberi szöveteiben és a természetes könnyfilmben is megtalálható. Ezen kívül két további nedvesítőt tartalmaz: glicerint és karbomert. Az Artelac Triple Action-ben egy további lipid komponens is megtalálható.

Ezáltal az Artelac Triple Action a könnyfilm mindhárom rétegét, a lipid, vizes és mucin rétegét is támogatja. Az Artelac TripleAction-t úgy fejlesztették, hogy a szem felszínén maradva erőteljes nedvesítést biztosít a tünetek azonnali és tartós enyhítése érdekében. Milyen gyakran és mennyi ideig kell használni az Artelac TripleAction-t?

Szükség esetén cseppentsen egy csepp Artelac TripleAction-t a szembe.

ARTELAC CL SZEMCSEPP 1X10ML 10 ML

Használhatja minden nap és az Ön által kívánt gyakorisággal. A használat időtartamának nincs felső határa. Mikor ne alkalmazza az Artelac TripleAction-t? Artelac szemcsepp információk az Artelac TripleAction használatára vonatkozóan: Helyi túlérzékenységi reakciókat ritkán jelentettek.

A kezelést ilyen esetben le kell állítani.

  1. Artelac Triple Action (10 ml) szemcsepp • mokkaszarvas.hu
  2. Javítja a szemfelszín benedvesítését szárazságérzés, szemégés vagy szemfáradság esetén, melyet például hosszabb televíziózás, képernyő előtti munka, fűtés vagy a klímaberendezés okozhat.
  3. Fejleszti a látást

A készítmény a becseppentést követően átmenetileg homályos látást okozhat, ami ronthatja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket. Ne érjen a szeméhez a tartály hegyével, mert szemsérülést, illetve az oldat fertőződését okozhatja. Alkalmazást követően rázza ki az esetleges csepp maradékot.

Artelac szemcsepp használati utasításnak nem megfelelő, gondatlan alkalmazás a termék kézből amikor a látás más kicsúszását és esetlegesen szemsérülést okozhat.

Artelac Cl Szemcsepp

Használat előtt a kontaktlencséket el kell távolítani. Másik szemészeti készítmény alkalmazása vagy a kontaktlencsék visszahelyezése előtt legalább 15 percet kell várni. A lejárati dátum után ne alkalmazza a készítményt.

Ne alkalmazza, ha a csomagolás vagy a tartály sérült. Artelac szemcsepp elzárva tartandó! Kiszerelés: Az Artelac TripleAction 10 ml szemcseppet tartalmazó tartályban kerül forgalomba. Hogyan kell az Artelac TripleAction-t tárolni?

Artelac CL műkönny 10 ml

A tartály kialakítása lehetővé teszi, hogy az Artelac Triple Action-t a felbontás után 6 hónapig használja. Hogyan kell alkalmazni az Artelac TripleAction-t? Az első használat előtt, és ha a tartályt hosszabb ideje nem használta: Távolítsa el a kupakot és fordítsa a tartályt lefelé, maximum szor nyomja meg egymás után, amíg egy csepp kicseppen. A tartály most már használatra készen áll. Használat előtt mosson kezet és az utasítás szerint tartsa a tartályt!

Távolítsa el a védőkupakot a tartály tetejéről minden használat előtt. Ne érjen az ujjaihoz vagy más felülethez a tartály hegye, hogy az oldat bármilyen lehetséges fertőződését megelőzze.

Fordítsa fel a tartályt és hajtsa hátra a fejét. Óvatosan húzza le az alsó szemhéjat szabad keze ujjaival, tartsa a tartályt függőlegesen a szeme felett, és nyomja össze artelac szemcsepp pumpa szerkezetét, hogy egy csepp oldat a szemébe jusson. Vigyázzon rá, hogy a tartály hegye ne érjen a szeméhez, ezzel megelőzve bármilyen sérülést. Ezt követően csukja be a szemét és lassan forgassa csukott szemhéj mellett, hogy az oldat megfelelően szétterjedjen a szem felszínén.

Használat után azonnal rázzon ki minden maradék cseppet és helyezze vissza a védőkupakot a tartály száraz csúcsára. Az Artelac TripleAction innovatív pumpa mechanizmusa a szemcsepp tartósítószer- mentességét teszi lehetővé és egyúttal kényelmes cseppentést biztosít.

A csomagoláson megadott töltőtérfogat a tartályból teljesen felhasználható. A tartály tervezésének köszönhetően csak kevés oldat marad a tartályban.